Gå till innehåll
Lagga Fältrittklubb
Lagga Fältrittklubb

Börja rida

Anmälan höstterminen 2024

Terminen börjar måndagen den 19 augusti och pågår utan uppehåll till och med söndagen den 15 december, totalt 17 ridtillfällen. Hoppgrupp 8 ridtillfällen.

Anmälan för vårterminen sker via formulär på webben. Det finns två anmälningsformulär, ett som riktar sig till nuvarande elever och ett som vänder sig till dig som vill börja rida som ny elev.

Observera att den e-postadress som du anger i anmälningsformuläret är den adress som vi skickar bokningsbekräftelse och faktura till.

Din anmälan är bindande och vi rekommenderar att du läser igenom avtalet med ridkluben innan du anmäler dig. I avtalet står alla regler för anmälan, avanmälan, igenridning, klädsel vid ridning m.m.

Om du är under 18 år behöver vi målsmans kontaktuppgifter i formuläret samt elevens namn. Du som är under 18 år och som vill att vi kommunicerar med dig om allt som rör Lagga ridskola, fyll då i din e-postadress.

Vid nyanmälan frågar vi om längd och vikt för att lättare kunna planera grupper utifrån hästarnas storlek.

>> Återanmälan nuvarande elever Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. - Du måste ha återanmält dig senast 15 maj 2024 för att behålla din plats

Du behöver göra en återanmälan för att du ska behålla din plats.
För de som redan rider på Lagga ridskola och avser att fortsätta rida på samma dag och tid. En anmälan per elev. Anmälan är bindande.


Byte av dag och/eller ridtid

Om du önskar ändra något anger du det i formuläret för återanmälan. Byte sker i mån av plats. Kom ihåg att ändå tacka ja till den nuvarande ridtiden i samma formulär.


>>> Anmälan (nya elever) Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. - senast den 15 maj 2024

Vi tar emot nya elever i mån av plats. En anmälan per elev. Vi återkommer via mail med vilken grupp det finns plats i eller om du blir placerad i kö. För att platsen ska bli din behöver du svara inom fem dagar. Om du vid ett senare tillfälle avbokar din plats debiteras du en avgift om 1 000 kr

Kursavgift

Faktura på din kursavgift skickas ut till den e-postadress som du har angett i anmälan. Håll koll på din e-post! Se ridgrupper och priser HÄR


Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 280 kr för junior och 405 kr för senior och debiteras i samband med kursavgiften.


Vilken dag och tid ska jag rida?

En bekräftelse skickas ut innan terminsstart med den dag och tid du ska rida. Har du inte fått det kontrollera din skräppost. Du är välkommen att höra av dig om du har några frågor om detta till ordforande@laggafrk.se


Anmälan om förhinder

Ska meddelas i god tid innan lektionens början. För att lektionen ska få ridas igen, ska frånvaroanmälan vara gjord senast kl 16 vardagar och kl 8 helger. Igenridning sker i mån av plats i likvärdig grupp och endast vid frånvaro p.g.a sjukdom.

Avbokning ska ske till Mia Öberg 070-3319209, helst via sms eller till stalltelefonen 018-384253.

E-post: ordforande@laggafrk.se eller lagga.ridskola@telia.com

En bild

Publicerad: 2023-04-24

Senast uppdaterad: 2024-04-12

Författare: Sofie Lindén

Besöksadress

Kasbytomten Stora Berget 302
741 93 Knivsta

Postadress

Lagga Fältrittklubb
Mikaela Larsson,

Kasbytomten Stora Berget 302
74193 Knivsta

Kontakta oss

Klubben 0707-256904
ordforande@laggafrk.se